Vår visjon

“Lykken blir aldri mindre av at den deles…”

Vi ønsker å være det naturlige valget for folk som er nysgjerrige på Bhutan og ønsker å reise dit.  Vi ønsker å gi reisen en personlig tvist, og bruker våre egne kontakter og erfaringer om Bhutan og om mennesker til å sette sammen skreddersydde reiser til Bhutan, i tråd med vår visjon.

Skreddersydde reiser

Vi tilbyr skreddersydde reiser til eksklusive Bhutan.

Vi kjenner Bhutan, og vet hva som skal til for å få mest mulig ut av turen. Våre lokale samarbeidspartnere er erfarne og profesjonelle og veldig hyggelige.  Vi hjelper deg med å sette sammen en helt egendefinert tur der du får oppleve alt det du vil i Bhutan. Se våre reiseforslag og bli inspirert!

Du kan også velge å bli med oss på en av våre fellesreiser.

Vårt team

Espen Liland Bjørnsen ...

Espen Liland Bjørnsen ...

 er sosialantropolog med hovedfag om Bhutan. Han har undervist i religionsvitenskap og sosialantropologi i India og ved NTNU, og har reist mye i asiatiske land. Han har praktisert buddhisme siden slutten av 90-tallet, og har bodd og studert ett år sammen med munkene i Tango Gompa i Bhutan.

Espen er lidenskapelig opptatt av Bhutan og ønsker å smitte andre med sin entusiasme for denne unike og flotte kulturen. Han skriver også endel om Bhutan, og kommer til å publisere noe av det i Bhutanbloggen.

Archana Thapa ...

Archana Thapa ...

… er født og oppvokst i Phuentsholing, Bhutan. Hun har lang erfaring fra hotell og restaurantbransjen i Bhutan, India og Bahrain, og har bl.a. jobbet som hovmester på Le’Meridien i Bangalore. Hun har mastergrad i biologi, har tatt lærerutdanning ved NTNU, og jobber nå som lærer i realfag og norsk.

Archana er glad i Himalaya og vil gjerne dele sin kunnskap med andre. Hun snakker norsk, engelsk, nepali og hindi.

Kim L'Orange Sørenssen ...

Kim L'Orange Sørenssen ...

Kims lengste reise i Asia varte i fem år. Den reisen førte ham blant annet til Tibet og ledet ham til jobb som profesjonell naturfotograf i Nepal. Siden har han vært opptatt av reising, fotografering og nysgjerrighet på andre kulturer. Kim er utdannet sosialantropolog, og jobber mest med kommunikasjon og foto enlignepharmacie.com. I tillegg er han daglig leder for en organisasjon som driver helsebistand til landsbygda i Nepal. Kim har hatt fotoutstillinger i en rekke land med dokumentarfoto av truede kulturminner i Tibet, Kina, Afghanistan og Myanmar. Han holder ofte fotografiske foredrag, og ble invitert til å holde en TEDx Talk om sine portretter av rohingya-flyktninger fra Myanmar. Alle kan utvikle seg som fotograf, ifølge Kim, og da kommer det ikke an på utstyret – men på evnen til å se. “Når man videreutvikler den visuelle observasjonsevnen, blir også reiseopplevelsen mer intens,” sier Kim.
Tsoki Tenzin ...

Tsoki Tenzin ...

… er vår lokale samarbeidspartner i Bhutan. Hun er født og oppvokst i Thimphu har flere års erfaring fra internasjonalt arbeid i bl.a. FN, og jobber nå med å ta imot turister som reisekonsulent. Hun har mastergrad innen HR og ledelse fra The University of Canberra, Australia, og har også studert statsvitenskap, engelsk filosofi og historie. Hun snakker dzongkha, engelsk, nepali og hindi.

Tsoki har også bodd ett år i Norge, da hun studerte kultur og sivilisasjon ved Høgskulen i Volda.