Reiseforslag

Her har vi satt sammen noen forslag til program for ulike temareiser til Bhutan. Dette er ment som et utgangspunkt, og for å vise litt av variasjonen i tilbudet vi kan gi. Du kan reise alene, sammen med familien eller vennegjengen. Vi har også fellesreiser med norsk turleder. Kontakt oss gjerne for en dialog om hvordan din drømmereise ser ut saudemasculina.pt.

Trekking – Fjellturpakker
Bhutan er dekket av skog og store deler av landet er beskyttet i nasjonalparker. I disse uberørte landskapene finnes utallige muligheter for fjellturer av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Er du ute etter en rolig rusletur, eller en tøff ekspedisjon? Bhutan har noe for alle!
Anbefalt gruppestørresle: 5+

Anbefalt årstid: Vår, Høst

Buddhisme – “Pilegrimspakka”
På denne turen får du et innblikk i Bhutans fascinerende buddhistiske tradisjon med utspring i Guru Rinpoche. Det inngår spesielle tillatelser til å besøke hellige steder, og det vil bli mulighet for meditasjon med veiledning fra lokale lamaer. Perfekt for den spirituelt orienterte!
Anbefalt gruppestørrelse: 5+

Anbefalt årstid: Alle

Royal Enfield – “Motorsykkelpakka”
Opplev Bhutan fra motorsykkel! Kjenn på friheten og hestekreftene langs noen av de mest spektakulære veiene i verden. Alt utstyr, lokal guide og egen mekaniker blir med på turen og sørger for at dette blir en fantastisk opplevelse for gjengen.
Anbefalt gruppestørrelse: 3+

Anbefalt årstid: Vår, Høst

GNH-Workshop – “Lykkepakka”
Denne turen er lagt opp som en work-shop om Gross National Happiness (GNH), eller brutto nasjonal lykke. Det blir foredrag fra GNH-eksperter, omvisning på ulike GNH-prosjekter, overnatting i landsbyer og møter med lokalbefolkningen.
Anbefalt gruppestørrelse: 7+

Anbefalt årstid: Alle

Forespørsel om skreddersydd reise

15 + 1 =

Priseksempler

Gjelder for lavsesong i grupper større enn 4 personer