Å reise med Bhutanreiser

Bhutanreiser er Norges eneste reiseselskap som spesialiserer seg kun på reiser til Bhutan. Skal du reise til Bhutan, så skal det være det naturlige valget å reise med Bhutanreiser. Vi elsker Bhutan og ønsker å dele denne følelsen med mange flere. Våre reiseforslag kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi samarbeider med erfarne og autoriserte operatører i Bhutan og sammen gjør vi alt vi kan for at også du kommer til å elske Bhutan.

Slik bestiller du reisen hos Bhutanreiser:

Velg reise

Velg blant våre reiseforslag eller fellesturer på nettsidene våre. Du kan også kombinere elementer fra flere pakker eller velge en annen varighet enn det vi har foreslått.

w

Kontakt oss

Ta kontakt med oss og fortell oss om din drømmereise. Når vil du dra og hvor lenge vil du bli? Hvor ønsker du å krysse grensen?

Motta tilbud

Du får et tilbud basert på dine ønsker. Vi kommer frem til et opplegg og gir deg gode råd. Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd.

God tur!

Er du fornøyd med tilbudet betaler du depositum for å sikre bookingen. Så bestiller du flyreise til ditt forbindelsessted. Vi ønsker deg en god tur!

Flybilletter fra forbindelsessteder

Bhutanreiser kan tilby flyreise inn i Bhutan som en del av din reise. Du kan fly til Bhutan fra følgende forbindelsessteder comprar cialis andorra. Det går oftest fly fra de forbindelsesstedene som er markert med tykk skrift: pop over to these guys

  • Kathmandu (Nepal)
  • Delhi (India)
  • Bangkok (Thailand)
  • Mumbai (India)
  • Kolkata (India)
  • Bagdogra (India)
  • Gaya (India)
  • Guwahati (India)
  • Dakha (Bangladesh)
  • Singapore

Oppgi hvor du ønsker å reise fra når du tar kontakt med oss for å booke reisen.

Det er også mulig å krysse grensen over land, enten ved Phuentsholing eller ved Samdrup Dzongkhar i øst. Det kan være en god ide på f.eks. motorsykkelpakka. Dette er billigere, men vil bety endel tid tilbragt i bil eller buss.

Flybilletter Hele veien

Vi tror det blir enklere for deg å bestille hele reisen fra ett sted. Derfor har vi lagt opp til at vi kan tilby deg hele reisen inkludert fly hjemmefra.

Du kan bestemme selv om du vil reise innom andre steder på veien, eller om du vil bli igjen et sted noen dager etter reisen til Bhutan. Dersom du foretrekker å bestille flybilletter selv, kan vi likevel ordne med reisen inn i Bhutan fra ett av forbindelsesstedene. 

Det må beregnes minimum seks timer mellomlanding fra du ankommer et av forbindelsesstedene til flyet inn i Bhutan skal gå. Ofte betyr det at det enkleste er å ha en overnatting før man reiser videre inn i Bhutan.

Programmet på turene

Reiseforslagene som er presentert på nettsidene er ment som et utgangspunkt. Detaljert innhold vil kunne variere etter årstid, vær og tilgjengelighet, og det er derfor ikke sikkert du får nøyaktig samme opplegget som din kollega som reiste på samme tur i fjor. Med unntak av fellesturene oppgir vi derfor ikke noe dag-for-dag-program før vi har diskutert dine ønsker med deg.

Bhutan er ikke et A4-reisemål, og det ligger i en del av verden hvor enkelte uforutsette ting kan skje. Det kan være tåke når vi kommer til fjelltoppen, det kan være strømbrudd eller vannlekkasjer eller forsinkelser, eller kanskje er det ingen fugler som viser seg den dagen du kommer med kameraet. Man bør derfor være forberedt på å ta det som det kommer, være tålmodig og respektfull, og tenke at dette er en del av spenningen med turen. Da får du det også best på tur.

Reiseforsikring

Dersom deler av det planlagte programmet ikke lar seg gjennomføre vil vi i den grad det er mulig finne et alternativt og likeverdig opplegg. Det som er sikkert er at vi gjør det vi kan for å møte alle utfordringer som kommer underveis best mulig, slik at din reiseopplevelse blir så bra som du drømte om.

Hvis ting skulle gå virkelig galt må du sørge for at din reiseforsikring har god nok dekning. Bhutanreiser og våre samarbeidspartnere i Bhutan vil bistå deg så godt vi kan i en nødsituasjon, men eventuelle kostnader og skader må kunne dekkes av din reiseforsikring. Du kan kjøpe reiseforsikring HER.

Vi i Bhutanreiser er vant til å reise i denne delen av verden, og kjenner Bhutan. Vi samarbeider kun med godkjente og erfarne turoperatører som er profesjonelle på alle områder.

Våre reisebetingelser kan du lese HER. Vi anbefaler at du leser gjennom dem før du bestiller en reise med Bhutanreiser.

Når må du bestille?

På grunn av begrenset tilbud på flybilletter inn til Bhutan, er det lurt å bestille i god tid i forveien. Det finnes kun to flyselskap som flyr til Bhutan, og spesielt i høysesong og for større grupper kan det være utfordrende å booke seter på samme fly.

Derfor anbefaler vi at booking av reiser i høysesongene gjøres minimum fire måneder i forveien.

Disse forholdene er også bakgrunnen for våre bestemmelser om depositum, avbestilling og refusjon. Mer om dette finner du i våre reisebetingelser § 3 og § 5 .