Brutto Nasjonal Lykke

Lær om “Gross National Happiness”

Dette forslaget er lagt opp som en work-shop om Gross National Happiness (GNH), eller brutto nasjonal lykke.

Det blir foredrag fra GNH-eksperter, omvisning på ulike GNH-prosjekter, overnatting i landsbyer og møter med lokalbefolkningen.

  • Overnatting på trestjerners hotell
  • Tre måltider per dag
  • Lokal guide
  • Besøk på utviklingsprosjekter.
  • Foredrag og workshops
Anbefalt gruppestørrelse: 5+

Anbefalt årstid: Alle

I dette forslaget har vi lagt opp til et program som varer i 7 dager online-apteekki.com. Det er også mulig å legge opp et lenger eller kortere program med det samme temaet. Opplegget er laget som et introduksjonskurs til tankegangen og filosofien som ligger bak konseptet Brutto Nasjonal Lykke. Det anbefales at man er en gruppe på fem eller mer, for å få mest mulig ut av gruppearbeidene.

Det er lagt opp til å besøke tre-fire destinasjoner og man får med seg de viktigste stedene i løpet av turen. Dette er en interaktiv tur der du deltar og lærer om brutto nasjonal lykke i Bhutan.

Priseksempler

Flere tema

Royal Enfield

Opplev Bhutan fra motorsykkel! Kjenn på friheten og hestekreftene langs noen av de mest spektakulære veiene i verden. Alt utstyr, lokal guide og egen mekaniker blir med på turen og sørger for at dette blir en fantastisk opplevelse, som gjengen kommer til å huske lenge.

Anbefalt gruppestørrelse: 3+

Anbefalt årstid: Vår, Høst

Les mer

Trekking

Bhutan er dekket av skog og store deler av landet er beskyttet i nasjonalparker. I disse uberørte landskapene finnes utallige muligheter for fjellturer av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Er du ute etter en rolig rusletur, eller en tøff ekspedisjon? Bhutan har noe for alle!

Anbefalt gruppestørrelse: 5+

Anbefalt årstid: Vår, Høst

Les mer

Buddhisme

På denne turen får du et innblikk i denne fascinerende tradisjonen med utspring i Guru Rinpoche. Det inngår spesielle tillatelser til å besøke hellige steder, og det vil bli mulighet for meditasjon med veiledning fra lokale lamaer. Perfekt for den spirituelt orienterte!

Anbefalt gruppestørrelse: 5+

Anbefalt årstid: Alle

Les mer