The Royal Enfield Experience

  • Overnatting på trestjerners hotell
  • Tre måltider per dag
  • Lokal guide
  • Motorsykkel og utstyr
  • Erfaren mekaniker er med på turen.

Hestekrefter i Høyden

Hva med å utforske Bhutan fra motorsykkel? Her legger vi opp til at man kjører fra sted til sted på Royal Enfield motorsykkel. Passer perfekt for jubileumsreise med vennegjengen. Opplev Bhutans landskap, klima og kultur, og se endringene fra sør til nord, og vest til øst. Nærmere himmelen kommer man ikke på motorsykkelferie!

Internasjonalt førerkort for motorsykkel er en fordel, men det går også bra med et gyldig norsk førerkort. Vær oppmerksom på at du også må ha en reiseforsikring som dekker om det skulle oppstå noen motorsykkelrelaterte uhell.

Alt nødvendig utstyr, og mange ulike Enfiel-modeller til utlån under oppholdet.

Vi anbefaler at man blir i 7 dager eller mer på en slik tur. Det er også en fordel om man har litt erfaring fra motorsykkelsetet fra før. Kjøreforholdene kan være utfordrende, spesielt om det blir dårlig vær. Det er lagt opp til å besøke tre-fire destinasjoner og man får med seg de viktigste stedene i løpet av turen. Dette er en tur der du kommer tett på livet langs veiene i Bhutan.

Unik mulighet til å oppleve Bhutan fra motorsykkel. Kjenn på friheten og hestekreftene langs noen av de mest spektakulære veiene i verden enlignepharmacie.com. Alt utstyr, lokal guide og egen mekaniker blir med på turen og sørger for at dette blir en fantastisk opplevelse for gjengen.

Anbefalt gruppestørrelse: 3+

Anbefalt årstid: Vår, Høst

Forespørsel om skreddersydd reise

“Takk for en fin tur til et spennende og annerledes land og en stor kontrast  til Nepal hvor vi var først. Vi savnet ikke noe. Programmet var variert og mye som vi håpet på.  Kanskje spesielt de to dagene på farmstay fremsto som veldig autentiske og ned på jorden/ekte. Bhutan har mye å by på og er av de steder vi har vært som Bessie og jeg sier at vi kunne tenke oss å reise tilbake til. Vi fremstår etter turen som gode ambassadører for å dra til Bhutan.

Bessie & Sverre

Skreddersydd reise, høsten 2018

Flere Tema

Brutto Nasjonal Lykke

Denne turen er lagt opp som en work-shop om Gross National Happiness (GNH), eller brutto nasjonal lykke. Det blir foredrag fra GNH-eksperter, omvisning på ulike GNH-prosjekter, overnatting i tradisjonelle gårdshus, og møter og samtaler med lokalbefolkningen.

Anbefalt gruppestørrelse: 7+

Anbefalt årstid: Alle

Les mer

Trekking

Bhutan er dekket av skog og store deler av landet er beskyttet i nasjonalparker. I disse uberørte landskapene finnes utallige muligheter for fjellturer av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Er du ute etter en rolig rusletur, eller en tøff ekspedisjon? Bhutan har noe for alle!

Anbefalt gruppestørrelse: 5+

Anbefalt årstid: Vår, Høst

Les mer

Buddhisme

På denne turen får du et innblikk i denne fascinerende tradisjonen med utspring i Guru Rinpoche. Det inngår spesielle tillatelser til å besøke hellige steder, og det vil bli mulighet for meditasjon med veiledning fra lokale lamaer. Perfekt for den spirituelt orienterte!

Anbefalt gruppestørrelse: 5+

Anbefalt årstid: Alle

Les mer