Planlagte Fellesreiser

Her finner du informasjon om kommende fellesreiser og kurs der Bhutanreiser deltar med norsk reiseleder. Meld deg på og bli kjent med nye mennesker samtidig som du opplever verdens flotteste land. Å reise til Bhutan blir enda bedre når du kan reise med Bhutanreiser.

2020

Mindfulness & Meditasjon

(11 dager / 10 netter)

Bli med oss på en 11 dagers reise med med fokus på å finne roen og meditere på hellige steder. Vi reiser i noen av buddhismens mest hellige landskap, der naturen og menneskene lever i harmoni. Vi vil få oppleve innsiden av buddhistiske klostre, og få undervisning i meditasjon av lokale Lamaer.

Vi starter i Kathmandu før vi flyr inn i Bhutan. Der blir det arkitektur, religion, og flotte landskap, og tid til å nyte både natur og kultur. Dette er en fin og rimelig tur utenom den travleste sesongen. Temperaturene er behagelige og vi får med oss det essensielle i Vest-Bhutan. 

Antall deltakere: 9 – 16

Avreise: 25. juni 2020

Påmeldingsfrist: 1. april 2020

Ledige plasser

2021

Trekking – Thousand Lakes

(11 dager / 10 netter)

Bli med på en 11 dagers reise med en fantastisk fjelltur langs ruta Dagala Thousand Lakes. Vi reiser i noen av buddhismens mest hellige landskap, der naturen og menneskene lever i harmoni. Du får utsikt til noen av de høyeste fjellene i verden, og det blir tid til både fiske og besøk i landsbyer på veien. Det er ikke en lett tur, men den er vel verd innsatsen når man speiler seg i ørretvann på 4300-meters høyde.

Vi starter i Kathmandu før vi flyr inn i Bhutan. Der blir det noen dager til akklimatisering og forberedelser i hovedstaden før vi tar fatt på fjellturen.Våren i Bhutan er særdeles vakker og fjellsidene blomstrer i Rhododendron og Magnolia. Dette kommer til å bli utrolig flott!

Antall deltakere: 6 – 12

Avreise: april 2021 (nærmere dato kommer)

Påmeldingsfrist: 15 saudemasculina.pt. januar 2021

Ledige plasser