F.A.Q.
Ofte stilte spørsmål
Bestilling
Hvordan fungerer bestillingsprosessen?
Dersom du har bestemt deg for når du vil reise, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet og fortelle oss om turen du ønsker deg. Vi vil se på ønskene dine og komme med et forslag til reiseopplegg for deg.

Ganske raskt etterpå vil vi kontakte deg for å gå gjennom forslaget og høre om du ønsker å endre på noe enlignepharmacie.com. Når du er fornøyd sender vi deg en faktura på depositum, som du må betale innen 10 dager. Når depositum er betalt, setter vi i gang med å realisere reisedrømmen din.

Hva med flybilletter?
På våre fellesreiser, der Bhutanreiser stiller med norsk reiseleder eller kursholder, er fly med Druk Air fra Kathmandu til Bhutan inkludert i prisen.

Vi kan tilby flyreiser inn til Bhutan fra et av forbindelsestedene Kathmandu, Delhi eller Bangkok. Det er også noen flere forbindelsessteder som er sessongavhengig.

Bhutanreiser kan desverre ikke påta seg å booke flybilletter fra Norge til forbindelsesstedene.

Hvilket fil-format skal passkopiene sendes på?

Vi vil gjerne ha passkopiene i enten pdf-format eller jpg-format. Det som er viktig er at kopien er i farger, og av så god kvalitet og oppløsning at det er mulig å se alle detaljene klart. Dersom det er noe problem med filene vil vi kontakte deg.

Når må reisen betales?
Depositumet må betales innen 10 dager etter bestilling.

Resten av beløpet for reisen må være på Bhutanreisers konto senest 60 dager før planlagt avreise. 

Kan jeg få vite hvem andre som er påmeldt?

En stund før avreise vil vi opprette en gruppe på Bhutanreisers Facebook-side. Der vil de som har meldt seg på fellesreisen bli invitert. Det er en fin anledning til å bli kjent med hverandre før avreise, og utveklse forventninger tips og erfaring. Bhutanreisers reiseledere vil delta aktivt i gruppen. Vi vil også sende viktig informasjon på epost til dem som av ulike årsaker ikke er på Facebook.

Det er desverre ikke mulig å få vite hvem som har meldt seg på før du selv har gjort det. Vi forteller heller ingen andre at du har meldt deg på, hverken for å avskrekke eller tiltrekke oss andre.

Fortsatt noe du lurer på?
Da kan du sende oss dine spørsmål til post@bhutanreiser.no
022032051 041