Buddhisme

Om programmet

Buddhisme er offisiell religion i Bhutan. På turer med buddhismetema legger vi vekt på å finne roen og bruke tid på meditasjon på inspirerende steder. Vi reiser i noen av buddhismens mest hellige landskap, der naturen og menneskene lever i harmoni. Vi vil få oppleve innsiden av buddhistiske klostre, og få undervisning i meditasjon av lokale Lamaer enlignepharmacie.com.
  • Overnatting på trestjerners hotell
  • Tre måltider per dag
  • Lokal guide
  • Besøk i klostre og templer.
  • Meditasjonsundervisning av lokale Lamaer

Bhutan er det eneste landet i verden der Vajrayanabuddhismen er offisiell religion. På denne turen får du et innblikk i denne  fascinerende tradisjonen med utspring i Guru Rinpoche (Padmasambhava). Det inngår spesielle tillatelser til å besøke hellige steder, og det vil bli mulighet for meditasjon med veiledning fra lokale lamaer. Perfekt for den spirituelt orienterte, med interesse for buddhisme!

Anbefalt gruppestørrelse: 3+

Anbefalt årstid: Alle

Priseksempler

Gjelder for lavsesong i grupper større enn 4 personer

Flere tema

Brutto Nasjonal Lykke

Denne turen er lagt opp som en work-shop om Gross National Happiness (GNH), eller brutto nasjonal lykke. Det blir foredrag fra GNH-eksperter, omvisning på ulike GNH-prosjekter, overnatting i tradisjonelle gårdshus, og møter og samtaler med lokalbefolkningen.

Anbefalt gruppestørrelse: 7+

Anbefalt årstid: Alle

Les mer

Trekking

Bhutan er dekket av skog og store deler av landet er beskyttet i nasjonalparker. I disse uberørte landskapene finnes utallige muligheter for fjellturer av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Er du ute etter en rolig rusletur, eller en tøff ekspedisjon? Bhutan har noe for alle!

Anbefalt gruppestørrelse: 5+

Anbefalt årstid: Vår, Høst

Les mer

Royal Enfield

Opplev Bhutan fra motorsykkel! Kjenn på friheten og hestekreftene langs noen av de mest spektakulære veiene i verden. Alt utstyr, lokal guide og egen mekaniker blir med på turen og sørger for at dette blir en fantastisk opplevelse, som gjengen kommer til å huske lenge.

Anbefalt gruppestørrelse: 3+

Anbefalt årstid: Vår, Høst

Les mer